Over Recherchebureau Daniluk

Recherchebureau DANILUK beschikt over meer dan 30 jaar ervaring. Doorgewinterd en oplossingsgericht met een scherp oog en een luisterend oor.

Recherchebureau DANILUK is uw ervaren specialist in:

  • Bedrijfsrecherche en particulier rechercheonderzoek.
  • Advies Toezicht & Handhaving Openbare Ruimte en Veiligheid.
  • Contactpersoon en woordvoerder nabestaanden.
  • ​Vertrouwenspersoon en integriteit.

Wij hebben een landelijke dekking en indien nodig werken wij ook buiten de landsgrenzen, verrichten onderzoeken voor bedrijven, particulieren en overheden en beschikken over alle vereiste vergunningen en diploma's. Zo hebben wij een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB 1788) om bedrijfsrecherche en privédetective onderzoeken te mogen verrichten. Wij werken naar de Privacy Gedragscode van de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij op de hoogte zijn van de laatste juridische ontwikkelingen. In samenspraak met u wordt een plan van aanpak gemaakt, specifiek afgestemd op uw hulpvraag. Een goed onderzoek eindigt met een gedegen en rechtsgeldige rapportage voor u als onze klant.

Wij zoeken het voor u tot op de bodem uit! Recherchebureau DANILUK zorgt er voor dat uw discretie is verzekerd en uw onderzoeksvraag bij ons betaalbaar is. Met een onderzoeksrapport van recherchebureau DANILUK heeft u een sterke positie.

Discreet en objectief onderzoek

Recherchebureau DANILUK is in heel Nederland actief, maar ook internationaal. Wij voeren discrete en objectieve onderzoeken voor u uit. Voor zowel particulieren, het bedrijfsleven als de overheid.

Waarom Recherchebureau DANILUK?

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar onderzoeken door erkende particuliere recherchebureaus.

Soms is het niet even makkelijk om aangifte te doen bij een politiebureau of wordt er met de aangifte niet dat gene gedaan wat u had verwacht. Of misschien vermoedt u dat er iets gaande is in uw leven en wilt u dit zelf uitzoeken, maar weet u niet precies wat wel en niet mag. Indien dit het geval is, kunt u recherchebureau DANILUK inschakelen.

Voor uw zaak zijn alleen officiële rapportages rechtsgeldig. De wet- en regelgeving rondom het verzamelen van persoonsgegevens is door de komst van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) ingrijpend veranderd.

Versterk uw positie en neem vrijblijvend contact op

Contact
Privacy gedragscode
Algemene voorwaarden
Klachtenregeling
Copyright © 2024 Daniluk Recherchebureau

Website beheerd door Skrypt.nl.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram