Vertrouwenspersoon en integriteit inhuren?

Als gediplomeerd vertrouwenspersoon en integriteit maakt Fabian gebruik van meer dan 30 jaar professionele werkervaring. Inmiddels is hem niets onbekend. Daarnaast laat Fabian zich regelmatig bijscholen over de laatste wetgeving. Fabian is als professional geregistreerd bij het LVV. Landelijke vereniging van vertrouwenspersonen.

Ongewenste omgangsvormen en integriteitschendingen kunnen leiden tot stress of zelfs ziekteverzuim.

Volgens de Arbowet bent u  als werkgever verplicht om goed voor uw personeel te zorgen. U moet hen beschermen tegen lichamelijke, psychische en sociale klachten. De Arbowet noemt dit psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Daarnaast kunt u of uw werknemer te maken krijgen met integriteit schendingen of misstanden.

Het beschikbaar hebben van een vertrouwenspersoon en integriteit kan verzuim drastisch voorkomen. Werk gerelateerde psychische klachten zorgen namelijk voor 64% van de 6 miljard aan werk gerelateerde verzuimkosten in Nederland.

Neerbuigende opmerkingen, seksuele intimidatie, agressie, pesten. Problemen die in elke organisatie kunnen voorkomen en waar mensen letterlijk ziek van kunnen worden.
Een melding van ongewenste omgangsvormen moet u als werkgever en leidinggevende altijd serieus nemen. Maar het kan voor een slachtoffer lastig zijn open over de problemen te praten. Een professionele externe vertrouwenspersoon en integriteit verlaagt de drempel voor het aankaarten van problemen. Zo werkt u aan een goede werksfeer en houdt u uw mensen duurzaam inzetbaar.
Ik vang op, begeleidt, informeer, geef voorlichting en adviseer.
U kunt een jaarabonnement van 20 uur afsluiten voor € 1700,- per jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om Fabian per uur in te huren voor 97 euro als uw ervaren en deskundige vertrouwenspersoon en integriteit. Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Wilt u Fabian inhuren als uw externe vertrouwenspersoon en integriteit? Neem dan contact met hem op!

Contact
Privacy gedragscode
Algemene voorwaarden
Klachtenregeling
Copyright © 2024 Daniluk Recherchebureau

Website beheerd door Skrypt.nl.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram